Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/lisegoettsche.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2734
UGENS TIP: Forklar altid kunden, hvorfor han skal vente på dig. - WHI

UGENS TIP: Forklar altid kunden, hvorfor han skal vente på dig.

Ofte hører vi sætninger som:

Lige 2 sekunder…
Lad mig lige se…
Hæng lige på…

Og så løber tiden ellers derudad, mens kunden sidder i den anden ende af røret og tænker øh, hvad skete der lige der. Og jo længere tid der går, jo mere frustreret og irriteret bliver kunden.

Når du lader en kunde vente, mens du undersøger noget i systemet eller spørger en kollega, så er det det vigtigt, at du forklarer kunden hvad du skal og høfligt beder om lov. Det gør du eksempelvis sådan her:

For at jeg kan give dig et præcist svar har jeg lige brug for at spørge en kollega, har du tålmodighed til at hænge på, mens jeg gør det?
Jeg skal lige følge op på din sag, er det ok jeg lige læser den igennem mens du venter?

Når din kunde føler sig inddraget, får I en meget bedre dialog.